Band

 

Balderdash coverband is een energieke liveband die bestaat uit een vijftal ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in het coverband circuit. Zij zorgen met hun enthousiasme op het podium altijd voor een onvergetelijk feest. De bezetting van Balderdash bestaat uit een zangeres, een gitarist, een toetsenist, een bassist en een drummer. Het is mogelijk Balderdash Coverband uit te breiden met saxofoon, neem contact met ons op voor beschikbaarheid.

Sebastiaan (drums)

 

Sebastiaan is een zeer ervaren drummer, die sinds jaar en dag (samen met zijn broer Jeroen op de bas) de ritmesectie van Balderdash Coverband vormt. Zijn strakke spel en groovy beats vormen een belangrijke basis voor Balderdash, verder neemt hij een groot deel van de backing vocals voor zijn rekening.

Henric (gitaar)

 

Henric is in 2018 bij Balderdash Coverband begonnen. Met jarenlange ervaring in coverbands en bands met eigen werk, een goede aanvulling voor Balderdash. Zijn motto: Groove is everything! 
Strakke funky partijen, een groovy lick of gillende solo: zolang het maar ten dienste staat van de song. Henric is muzikant in hart en nieren en is ook actief als producer, toetsenist en bassist.

Danitsja (zang)

Sophie Pouwels

 

Danitsja is sinds 2016 de frontvrouw van Balderdash Coverband. Deze veelzijdige zangeres studeerde aan het conservatorium, was in 2000 finalist in de Soundmixshow en drong tijdens het eerste seizoen Idols door tot de laatste 50 kandidaten! En nu dus Balderdash waar ze vol overgave de vocalen voor haar rekening neemt.

Jeroen (basgitaar)

 

Jeroen is een echte coverband veteraan! Hij heeft jarenlange bandervaring en is al sinds de oprichting van Balderdash Coverband in 1999, samen met zijn broer Sebastiaan, een vaste waarde binnen de band. Zijn strakke baslijnen en warme geluid leggen een solide fundering onder de sound van Balderdash Coverband.

Martin (toetsen)

 

Martin is begin 2013 Balderdash Coverband komen versterken op de toetsen. Hij heeft jarenlange ervaring in diverse coverbands opgedaan en kleurt de nummers perfect in met mooie Hammond klanken, volle pianogeluiden en vette synth-sounds. Daarnaast is hij ook te horen bij de backing-vocals.