Vrijdag 1 september speelt Balderdash Coverband op het Kaags Kadefeest op Kaag Eiland. Koop snel je tickets voor dit drie daagse evenement! 

 

Op vrijdag 21 oktober is het weer zover; Balderdash Coverband in Galerie Café de Leidse Lente. Aanvang is 21:30 en de toegang is gratis. Dus; kom dansen en neem je vrienden mee!

 

Balderdash Coverband is inmiddels weer volledig op stoom en de agenda loopt al goed vol met boekingen. Ook een geweldige coverband op jouw feest, bruiloft of partij? Neem snel contact met ons op!

 

Zoals vele bands zijn ook voor Balderdash Coverband meerdere optredens geannuleerd en verplaatst naar een later tijdstip door Corona. Momenteel is het dus helaas tamelijk stil rondom onze band. Maar zodra het weer mogelijk is zullen we weer snel op het podium staan om te doen wat er het leukste vinden: een feestje bouwen! Mocht je al plannen hebben voor een feest in 2021 of later, neem gerust contact met ons op. We kunnen vrijblijvend onze agenda blokkeren totdat de situatie rondom Corona en de maatregelen het toelaten weer te feesten!

  

Vrijdag 18 oktober staat Balderdash Coverband op het podium van Nederland Drie in Wateringen. We zien jullie daar!

  

Op 21 juni zal Balderdash Coverband te vinden zijn op het podium van Café de Leidse Lente, aanvang 21:00, toegang is gratis. Dus, kom langs en voetjes van de vloer!

 

Graag stellen we je onze nieuwe gitarist voor: Henric van Ginkel! Deze zeer ervaren gitarist heeft Groove op nummer één staan, en dat is te horen! Binnenkort dus nog harder uit je dak bij Balderdash Coverband.

 

Het is een mooie traditie dat Balderdash minstens één keer per jaar bij van der Werff Live! speelt. Op zondag 12 november aanstaande is het weer zover! Een mooie gelegenheid voor een dansje, een drankje en een hapje achteraf om bij te komen. Locatie Stadscafé van der Werff in Leiden, aanvang 16:00. Tot dan!

 

Balderdash Coverband heeft een nieuwe zangeres: Danitsja Goossens! Deze veelzijdige zangeres neemt koffers vol ervaring mee! Zo studeerde zij aan het conservatorium, stond ze in 2000 in de finale van de Soundmixshow en drong ze in 2002/2003 tijdens het eerste seizoen van Idols door tot de laatste 50 kandidaten. En nu dus Balderdash Coverband, waar ze vol overgave de vocalen voor haar rekening neemt.

 

Balderdash zal zondag 19 juni wegens groot succes nogmaals spelen in Café De Uyl van Hoogland in Leiden. Een beter excuus voor een zondagmiddag in de kroeg bestaat er niet! Aanvang 16:00, toegang is gratis.

 

Balderdash Coverband staat op de legendarische Oranjefeesten van Brasserie Park in Leiderdorp dit jaar! De band staat geprogrammeerd op Koningsdag 27 april om een uur of 17:00. De toegang is gratis en het belooft een gezellig druk feest te worden. Komt allen!

 

Kane, Anouk, Di-rect… Enkele namen die in De Paap zijn begonnen. Balderdash Coverband zal 23 april aanstaande voor de tweede maal in De Paap staan. Rock 'n Roll! Entree gratis, aanvang 21:30. 

 

Balderdash Coverband speelt weer in Stadscafé van der Werff in Leiden! Kom het nieuwe jaar inluiden op zondag 3 januari 2016 vanaf 16:00, de toegang is gratis. Tot dan!

 

Wil je van je November blues af? Kom dan naar Balderdash Coverband op vrijdag 21 november in café Bad Habits in Leiden! Het optreden zal beginnen om 21:00 en de toegang is gratis! Bad Habits International Pub is te vinden aan de Pelikaanstraat 64, Leiden.

 

De zondagmiddagen bevallen Balderdash Coverband goed! De band zal zondag 21 juni spelen in Café De Uyl van Hoogland in Leiden. Nieuw repertoire en oude krakers zullen de revue passeren. Kom langs, drink een drankje en laat je meevoeren door de muziek van Balderdash. Aanvang 16:00, toegang is gratis.

 

Balderdash Coverband zal 28 december spelen in Stadscafé van der Werff in Leiden. Voor dit optreden hebben we een speciale gast zangeres, niemand minder dan Annika van Bruggen! Menigeen zal haar naam bekend in de oren klinken omdat Annika jarenlang de zangeres van Balderdash is geweest. Nóg meer reden om te komen kijken en luisteren van 16:00 tot 20:00 op de Steenstraat 2 in Leiden! 

 

Op vrijdag 24 oktober aanstaande zal Balderdash Coverband het hoogtepunt zijn van de End of Season Beach Party bij strandpaviljoen Surf en Beach in Katwijk aan Zee. Aanvang is om 21:00 en de toegang is gratis. Kom dus het einde van de zomer vieren op het strand!

 

Balderdash Coverband zal 21 juni aanstaande de hoofdact zijn op de tweede editie van het festival Vianen Draait Door in het dorp Vianen, Noord Brabant. Het festival wordt gehouden op het Dorpsplein en zal rond 20:00 beginnen.

 

Afgelopen vrijdag een knalfeest in feestlocatie Groot Kievitsdal in Baarn voor de bruiloft van Cynthia en Daniël! In onze video sectie kan je zien hoe het publiek uit z'n dak ging op Sex On Fire van King of Leon.

 

Het optreden in de Branderij en Gaanderij was een feest, zo vond ook de reporter van de Leidse Glibber! Foto's zijn wederom te vinden in ons fotoalbum en de video van Moves Like Jagger in de video sectie.

 

Het optreden in de Branderij en Gaanderij was een feest, zo vond ook de reporter van de Leidse Glibber! Foto's zijn wederom te vinden in ons fotoalbum en de video van Moves Like Jagger in de video sectie.

 

Het optreden in de Bad Habits International Pub te Leiden was een groot succes! Kijk in ons fotoalbum voor een indruk van het optreden. Kom ook een kijkje nemen op Koningsnach in de Branderij en Gaanderij in Leiden, tot dan!

 

Lange leve koning Willem Alexander! Vier je allereerste koningsnach samen met Balderdash Coverband in de Branderij en Gaanderij in Leiden. Let op, want koningsnach is een paar dagen eerder dan koninginnenach, namelijk op 25 april. De Branderij en Gaanderij kan je vinden aan de Middelweg 7 in Leiden, we beginnen om 21:00 en de toegang is gratis.

 

Het optreden van Balderdash Coverband dat gepland stond op vrijdag 21 februari in Bad Habits International Pub is verplaatst naar vrijdag 18 april aanstaande. Plek en aanvangstijd zijn ongewijzigd.

 

Zin in een Balderdash feestje? Balderdash Coverband zal vrijdag 21 februari optreden in café Bad Habits in Leiden. Het optreden zal beginnen om 21:00 en de toegang is gratis! Bad Habits International Pub is te vinden aan de Pelikaanstraat 64, Leiden.

 

We zijn trots om te melden dat vandaag is de volledig vernieuwde Balderdash Coverband website de lucht in is gegaan. De site is in zijn geheel nieuw gebouwd.

 

Het wordt hoog tijd om onze nieuwe zangeres aan jullie voor te stellen: Sophie Pouwels is onze band komen versterken! Sophie is een talentvolle zangeres uit Utrecht, die haar ervaring onder meer heeft opgedaan met een coverband in Brabant. Repetities zijn in volle gang, vanaf begin 2014 zijn we in deze nieuwe bezetting weer live te zien en te horen!

 

Na een indrukwekkende 'loopbaan' van 10 jaar heeft gitarist Jan Dirk besloten er een punt achter te zetten. Hij heeft de afgelopen 10 jaar een belangrijk aandeel gehad in de ontwikkeling en groei van de band. We kijken dan ook met veel genoegen en plezier terug op de afgelopen 10 muzikale jaren en wensen hem veel succes met nieuwe muzikale avonturen. Inmiddels hebben we in Marc Grootveld een waardige opvolger gevonden. Marc is een zeer ervaren en talentvolle gitarist uit Amsterdam, een absolute aanwinst voor Balderdash!

 

We zijn trots om onze nieuwe toetsenist aan jullie voor te stellen! Martin van der Meel een geroutineerd en talentvol muzikant, is Balderdash recentelijk komen versterken. Martin heeft veel ervaring en is met zijn fantastische sounds een geweldige toevoeging aan Balderdash.

 

Per 1 november zal er weer een bekend gezicht plaatsnemen achter het drumstel. Na een verblijf van twee jaar in het buitenland zal Sebastiaan Heidt het (drum)stokje overnemen van vertrekkende drummer Patrick de Wilde. Voor de opengevallen plek van vocalist zullen audities worden gehouden.

 

Per 1 november 2012 zullen Annika van Bruggen (zangeres), Patrick de Wilde (drummer) en Maarten van Wijk (toetsenist), na respectievelijk 5, 3 en 3 trouwe dienstjaren coverband Balderdash gaan verlaten. Annika zit in de laatste fase van haar musical-opleiding en wil zich meer gaan toeleggen op professionele musicals, voorstellingen en producties. Patrick en Maarten beantwoorden aan hun wens weer nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan. We wensen ze veel succes!

 

Balderdash zal tijdens de MuseumNacht Delft 2012 optreden in Het Legermuseum! Op vrijdag 26 oktober zullen verschillende Delftse musea en galeries geopend zijn tussen 20:00 en 01:00 uur. Kijk voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop (pass-partouts voor gehele avond) op de website van de museumnacht.

 

Voor het uitgevallen optreden van coverband Balderdash in Studio De Veste is een goed en leuk alternatief gevonden. Balderdash zal te zien en te horen zijn op Bevrijdingsdag 2012 (zaterdag 5 mei)! Locatie dus: Studio De Veste (2de Binnenvestgracht 15, Leiden), aanvang rond 21:00 uur, toegang is gratis.

 

Slecht nieuws, het optreden van zaterdag 14 april in Studio de Veste gaat helaas niet door. Vanwege een probleem bij Studio De Veste is er vandaag gecanceld. Er zal worden gezocht naar een alternatieve datum op korte termijn. Excuses hiervoor!!!

 

Op zondag 27 mei zal coverband Balderdash optreden op het bekende zondagmiddag-matinee van Stadcafé Van Der Werff in Leiden. Stel je eens voor: een heerlijke zwoele lente-/zomermiddag, koele drankjes, goed gezelschap en de swingende muziek van Balderdash... En: de volgende dag uit kunnen slapen!!! Balderdash zal spelen tussen 15:00 en 19:00 uur, toegang is gratis.

 

Op 30 april is Balderdash de afsluitende act op het Oranjefeest in de Professoren- / Burgemeesterswijk in Leiden! We zullen te zien en te horen zijn op het buitenpodium op het 'OranjePlein' (op de hoek van de Cobetstraat en de Laat de Kanterstraat). Speeltijd is van 20:00 tot 22:00 uur. De flyer is hier te zien.

 

Het nieuwe jaar is begonnen, en natuurlijk heeft coverband Balderdash voor 2012 ook goede voornemens: weer lekker veel optreden en een hele rij nieuwe stampende en groovende nummers aan het repertoire toevoegen! Met dat laatste zijn we op het moment druk bezig, hou de repertoirelijst en agenda dus maar goed in de gaten!

 

Op 29 oktober speelt coverband Balderdash op het benefietfestival ProPop in Leiden, samen met sterren zoals de exotische band Trafassi ("kleine wasjes, grote wasjes") en Blinde Ed (X-factor). Het optreden van Balderdash zal om 20:00 uur beginnen, toegangsprijs voor het hele festival is 17,50 euro. Van de ProPop website: De Leidse groep Balderdash, de exotische formatie Trafassi, de BCL Bluesband, Blinde Ed, het Rotterdamse Sliq en een mystery guest uit de Sleutelstad zijn te gast op de twintigste editie van ProPop. De opbrengst van de avond is bestemd voor ZZ Leiden, dat de stad in de wereld van de topsport met bijzondere prestaties op de kaart heeft gezet.

 

Het optreden van zaterdag 3 september in muziekcafé Lokaal Vredebreuk in Den Haag (Papestraat 38) is verplaats naar vrijdag 14 oktober. Het optreden begint omstreeks 21:30 uur, toegang is gratis.

 

Het optreden bij museum Boerhave tijdens de Leidse museumnacht was een groot succes. Al snel kwamen via Twitter foto's en positieve reacties binnen! Balderdash was ook te zien in de reportage van RTV West.

 

Tijdens de Leidse Museumnacht 2011 zal Balderdash optreden op het buitenpodium bij museum Boerhave, Lange St Agnietenstraat 10. Het optreden is op 25 juni en zal rond 21:00 uur beginnen.

 

Het geplande optreden op 24 juni in café de Oude Harmonie is helaas geannuleerd.

 

Op zaterdag 3 september a.s. zal Balderdash wederom optreden in muziekcafé Lokaal Vredebreuk in Den Haag (Papestraat 38). Het optreden begint omstreeks 21:30 uur, toegang is gratis.

 

Tijdens de Leidse Lakenfeesten zal Balderdash optreden in café de Oude Harmonie, Breestraat 16 in Leiden. Het optreden is op 24 juni en zal rond 21:30 uur beginnen, de toegang is gratis.

 

Wegens groot succes in de herhaling: Balderdash op Koninginnenach (29 April) in café de Kroeg (Kort Rapenburg 4, Leiden). Balderdash zal wederom bewijzen dat koninginnenach in Leiden minstens zo leuk is als in Den Haag! Het optreden begint om 21:00, en de toegang is gratis. 

 

Naast optredens op feesten en partijen is Balderdash uiteraard ook te zien op publiek toegankelijke optredens. Zo zal Balderdash vrijdag 4 maart aanstaande te zien zijn in International Pub Bad Habits, Pelikaanstraat 64 in Leiden. Het optreden zal rond 22:00 uur beginnen, en de toegang is gratis.

 

Balderdash zal wegens groot succes wederom in Studio de Veste (2de Binnenvestgracht 15, Leiden) spelen. Het optreden is op zaterdag 26 februari aanstaande en zal rond 21:00 uur beginnen, toegang is gratis.

 

Op vrijdag 3 december zal Balderdash optreden in muziekcafé Lokaal Vredebreuk in Den Haag (Papestraat 38). Het optreden begint omstreeks 21:30 uur, toegang is gratis.

 

Zaterdag 28 augustus zal Balderdash te zien en te horen zijn in Studio de Veste (2de Binnenvestgracht 15, Leiden). Het optreden zal rond 21:00 uur beginnen, toegang is gratis.

 

Balderdash heeft weer twee optredens in het vooruitzicht! Ten eerste, zaterdag 8 mei: optreden in café Rootz (Grote Marktstraat 14, Den Haag). Betreft een dubbeloptreden met coverband 9-2-5. Aanvang optreden omstreeks 22:00 uur, toegang is gratis. Ten tweede, vrijdag 28 mei: optreden in café de Tregter (Herenstraat 1, Leiden). Aanvang optreden omstreeks 21:00 uur, toegang is gratis.

 

Balderdash is weer op stoom, het wordt dan ook hoog tijd om onze nieuwe bandleden voor te stellen! Na uitgebreide audities zijn Patrick de Wilde (drums) en Maarten van Wijk (toetsen) ons komen versterken. Kijk bij bandleden om meer van ze te weten te komen. En hou de nieuwspagina in de gaten, want we gaan binnenkort het podium weer beklimmen!

 

Zaterdag 5 september a.s. zal het afscheidsoptreden van drummer Sebastiaan plaatsvinden. We hopen dat jullie allemaal komen naar café de Kroeg, Kort Rapenburg 4 in Leiden. Het optreden begint al om 20:00. Zorg dat je op tijd bent, zodat je er nog bij past!!

 

Het wordt weer tijd voor een ouderwets Balderdash koninginnedag feest!! Dit jaar staat de band op Koninginnenacht (29 april) in café de Kroeg, Kort Rapenburg 4 in Leiden. Zoals de vaste fans weten heeft Balderdash daar al twee keer eerder de tent op z'n kop gezet. Zorg dat je er dit keer ook bij bent.

 

Voor de tweede maal zal Balderdash optreden in Studio de Veste te Leiden (2de Binnenvestgracht 15). De datum is zaterdag 9 mei 2009. Het optreden zal omstreeks 21:30 uur beginnen. Toegang is gratis.

 

Balderdash zal optreden in het JJB te Hazerswoude-Rijndijk (Rhynenburcherlaan 1a) op zaterdag 21 februari 2009. Het optreden zal omstreeks 22:00 uur beginnen. Het JJB is openbaar toegankelijk voor toeschouwers ouder dan 20 jaar, entreekosten zijn 5,- euro. 

 

Het optreden in cafe de Paap was zowel voor band als voor publiek een groot succes! Foto's en wat video materiaal zijn te vinden op deze site.

 

Het optreden van Balderdash in Studio de Veste was een groot succes. De band zal dan ook zeker vaker te zien zijn op deze locatie. Het nieuws in de gaten houden dus! Foto's van het optreden zijn te vinden op de fotopagina.

  

Vrijdag 1 augustus staat Balderdash op het podium van muziekcafé de Paap in Den Haag. Vanaf 22:00 uur zal de band spelen. De toegang is gratis

 

Op vrijdag 18 juli zal Balderdash zijn eerste avondvullende show gaan geven met de nieuwe line-up. Het optreden zal zijn in Studio de Veste te Leiden. Balderdash zal vanaf een uur of half tien te zien zijn.

 

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten: de nieuwe demo is klaar, het repertoire is weer op peil en binnenkort gaan we het podium weer op! Vanaf nu is de nieuwe demo van Balderdash op deze site te horen.

 

Het is zover! Balderdash gaat z'n comeback maken op 23 februari a.s. in Café de Pater, Den Haag. Tijdens dit uur durende try-out optreden zullen jullie kennis maken met onze nieuwe zangeres en ons nieuwe repertoire. Aanvang is 22:00 (kom op tijd want de ruimte is beperkt!).

  

Het is tijd voor een update! Het heeft een tijdje geduurd, maar we kunnen nu toch met enige trots onze nieuwe zangeres aan jullie voorstellen: Annika van Bruggen. Zij is een gedreven en enthousiaste zangeres met ervaring, met name op musical-gebied. We zijn inmiddels hard aan de slag in de oefenruimte, en hopen binnenkort het podium weer te bestijgen!